• Lorem ipsum

Waarom refurbished iPhones voor de zakelijke markt?

  1. Dezelde kwaliteit als nieuw
  2. Lagere kosten
  3. Dubbele garantieperiode
  4. Maximaal 3 werkdagen reparatietermijn

1. Kwaliteit, nieuw versus refurbished

Een refurbished iPhone is in het verleden gebruikt, maar het is niet hetzelfde als tweedehands. Een refurbished device wordt gecontroleerd door een team van technici die met behulp van een speciale test robot zorgen dat elk toestel werkt als een nieuw toestel. Daar waar nodig worden onderdelen vervangen en het toestel wordt gereinigd. Een refurbished toestel werkt dus als een nieuw toestel. De kwaliteit is zo hoog, dat een garantie van 2 jaar gegeven wordt. Het percentage uitval of defecten (binnen garantie) bij refurbished devices is nagenoeg hetzelfde als bij nieuwe devices.

Al geruime tijd wordt er, samen met de Nederlandse overheid, achter de schermen gewerkt aan een keurmerk voor refurbished smartphones, tablets etc. De verwachting is dat dit keurmerk vanaf begin 2019 gevoerd zal worden. Natuurlijk krijgen onze refurbished producten ook dit keurmerk.

2. Minder kosten, een eenvoudig rekenvoorbeeld

 ModelPrijsRestwaarde na 2 jaar**Afschrijving
NieuwiPhone Xs 64GB€ 957€ 240€ 717
RecentRefurbished iPhone X 64GB*€ 620€ 140€ 480
RecentRefurbished iPhone 8 64GB*€ 412€ 120€ 292
DegelijkRefurbished iPhone 7 32GB*€ 275€ 90€ 185
BudgetRefurbished iPhone 6S 64GB*€ 247€ 70€ 177

Alle prijzen excl. BTW

*: Bij alle refurbished toestellen is uitgegaan van de duurste A-Grade variant (zo goed als nieuw)
**: Dit is een geschatte waarde na 2 jaar gebruik. In deze schatting is uitgegaan van zichtbare gebruikssporen.
   Toestellen met lichte tot geen gebruikssporen hebben wellicht een hogere waarde na 2 jaar.

3. Niet 1 maar 2 jaar garantie:

Apple geeft op een nieuw toestel maar één jaar garantie. Bij refurbished toestellen van Supernova is dit anders: alle refurbished devices hebben 2 jaar garantie.

4. Reparatie binnen/buiten garantie:

Reparatie van een Apple toestel (binnen of buiten garantie) kan soms een langdurige kwestie zijn, van 10 werkdagen tot soms enkele weken. Supernova houdt een reparatietijd van maximaal 3 werkdagen aan. Reparaties buiten garantie kunnen vaak direct worden opgelost (klaar terwijl u wacht). Is een toestel in geval van garantie niet te repareren, dan wordt het toestel gewoon vervangen!

Extra service:

Naast de standaard 3 werkdagen reparatietermijn op refurbished devices, kan Supernova een extra dienst aanbieden, waardoor je nooit meer hoeft te wachten op reparatie. Voor een klein bedrag per toestel per maand bieden we een directe omruilgarantie.

Refurbished proberen?

Wij zijn zo overtuigd van de voordelen en de duurzaamheid van refurbished, dat we dit graag willen bewijzen. Heb je interesse om onze refurbished Apple producten uit te proberen? Neem contact op met Supernova over de mogelijkheden:

Tel: 040-2405551 of gebruik het contract formulier (rechts onder op elke pagina van onze website)