• Lorem ipsum

Hoe kan ik betalen?

Veilig en snel een betaling uitvoeren met Mollie.
Supernova Refurbished & Telecom maakt gebruik van Mollie, een overkoepelend betalingssyteem voor iDeal, Mastercard, VISA, Maestro, Bancontact / Mister Cash en GiroPay. Met Mollie kunt u veilig en snel een betaling uitvoeren in uw eigen taal.

SuperNova biedt een breed scala aan betaalmogelijkheden om het gebruiksgemak van de webwinkel te verhogen. Bij SuperNova kunt u betalen met de volgende betaalmethoden tijdens de bestelprocedure van onze webwinkel.

  • iDEAL

Vooruitbetalingen via uw eigen bank met iDeal. Met iDEAL kunt u veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen in een vertrouwde omgeving, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.

  • Bancontact / Mister Cash

Ondersteunt Bancontact / Mister cash. De online betaalmethode voor onze klanten uit België welke bij een van de volgende banken zijn aangesloten: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank of VDK Spaarbank.

  • Giropay

Voor onze Duitse klanten is tevens Giropay mogelijk. Giropay toont veel overeenkomsten met het Nederlandse iDeal en is mogelijk bij de meeste Duitse banken waaronder Sparkasse en Postbank.

  • Bankoverschrijving

Heeft u geen creditcard of bankrekening die geschikt is voor iDEAL of PayPal, dan kunt u ook via een bankoverschrijving betalen. Maak het totaalbedrag van uw factuur over op de bankrekening van SuperNova.NL, onder vermelding van het ordernummer. Zodra uw betaling binnen is, nemen wij uw order in behandeling.

  • Paypal

Een wereldwijd veel gebruikte en bekende betaalmogelijkheid, voor de consument en winkelier een veilig betaalmiddel.

  • Contant of PIN

Heeft u gekozen voor 'Zelf afhalen in onze winkel in Heeze' en 'Contant of PIN betalen' dan is het product direct voor u gereserveerd, en kunt u uw bestelling de volgende werkdag afhalen in onze winkel aan de Jan Deckersstraat 19 in Heeze. In de winkel kunt u de bestelling desgewenst eerst bekijken/testen, en vervolgens per PIN of contant afrekenen.

SuperNova Refurbished en Telecom