• Lorem ipsum
FAQ
Product informatie
Wat is het verschil tussen A, B, en C-Grade?

Het enige verschil tussen de verschillende refurbished Grade's is het uiterlijk van de toestellen.

Een A-Grade is 'als nieuw' dat wil zeggen dat het toestel alleen de allerkleinste sporen van gebruik mag hebben, maar meestal is dat met het blote oog nauwelijks te zien.

Een B-Grade heeft licht gebruikssporen; als je dit toestel van een halve meter afstand ziet.. dan zie je geen gebruikssporen. Kijk je wat beter van dichtbij, dan zie je hier en daar wel een klein spoor van gebruik. Maar over het algemeen valt dit heel er mee.

Een C-Grade toestel heeft echt wel sporen van gebruik, geen schades, maar het scherm of behuizing kan een deukje of kras bevatten. Technisch is er geen verschil, daarom krijg je op een C-Grade refurbished Apple device ook gewoon de volledige 2 jaar garantie.

Heb je nog vragen over het uiterlijk van de toestellen, of Grade's bel ons even.. of beter nog; kom naar onze winkel in Heeze. Dan kunnen we alles uitleggen en je een paar voorbeelden laten zien.

Waar komen de refurbished Apple devices vandaan?

Gebruikte iPhones, iPads, en Macbooks komen voornamelijk uit de US (Amerika)

Veel dure nieuwe Apple producten worden daar in een Lease/Huur constructie verkocht, en blijven dus eigendom van het lease of verhuur bedrijf. Apple gebruikers krijgen na 1 of 2 jaar een aanbod voor een nieuw toestel, en dan wordt het 'oude' Apple device terug genomen door het Lease bedrijf, en als gebruikt weer te koop aangeboden.

Deze gebruikte iPhones, iPads, en Macbook zijn vaak nog zeer geschikt voor een 2de leven.

Vanuit de US worden de Apple devices ingekocht, gecontroleerd, refurbished, en verkoop klaar gemaakt met 2 jaar garantie. Bovendien hebben tegenwoordig alle iPhones een keurmerk refurbished

 

Informatie over iPhone 4

De iPhone 4 heeft een ander design dan de voorgangers. Het uiterlijk van de de telefoon bestaat namelijk uit drie bestanddelen: twee glazen platen en een metalen frame. De iPhone is hierdoor veel dunner dan zijn voorgangers, maar weegt nog wel ongeveer hetzelfde. De rest van de afmetingen van de telefoon zijn nog precies hetzelfde als die van zijn voorgangers.

De antenne van de iPhone 4S zit in het frame
Het metalen frame houdt de onderdelen van de iPhone bij elkaar. Daarnaast is het frame ook de antenne van de telefoon, GPS, wifi en bluetooth. Dit is uniek voor een smartphone, want normaal worden deze antennes in het toestel verwerkt. In het begin is er veel geklaagd over de prestaties van de antenne, maar in veel gevallen is het bereik van de draadloze diensten juist beter dan bij de meeste telefoons. De signalen worden door de uitwendige metalen rand namelijk niet geblokkeerd door het omhulsel van de telefoon.

Retina Display: het beste scherm tot nu toe
De iPhone 4 heeft een nieuw soort touchscreen. Het scherm heeft de naam ‘Retina Display’ gekregen van Apple. Het Retina Display is een scherm met vier keer meer pixels op hetzelfde oppervlak. De pixels zijn hierdoor zo klein dat je ze niet meer afzonderlijk kan onderscheiden met het blote oog. Teksten, afbeeldingen, video’s en spellen zien er hierdoor enorm scherp uit.

Twee camera’s: HD video’s en met HDR fotograferen
In de telefoon zijn twee camera’s verwerkt: één op de voorkant, en één op de achterkant van de telefoon. De camera op de achterkant is in staat om HD video’s op te nemen. Deze video’s kan je vervolgens in deze kwaliteit naar YouTube uploaden, of zelfs e-mailen naar je vrienden en familie. De camera op de achterkant kan foto’s maken van 5 megapixels, waardoor je iPhone een digitale camera eventueel kan vervangen.

De camera op de voorkant van de iPhone 4 stelt je in staat om gebruik te maken van Facetime. Facetime is de naam die Apple heeft gegeven aan videobellen. Als je de beschikking hebt over een wifi verbinding, kan je gratis videobellen met andere iPhone- en iPod Touch gebruikers. Apple heeft Facetime ook beschikbaar gemaakt voor andere producenten, en dus is er een kans dat er binnenkort ook andere telefoons met Facetime ondersteuning op de markt komen.

Gyroscoop ingebouwd
In de iPhone 4 is voor het eerst een gyroscoop te vinden. Deze nieuwe sensor stelt je in staat om nog betere spellen te spelen. De gyroscoop zorgt ervoor dat je plaatsbepaling beter is dan voorheen. Je iPhone weet hierdoor namelijk precies hoe je het toestel in je handen hebt.

Visual Voicemail
Apple introduceert met de iPhone 4 een nieuw soort voicemail, Visual Voicemail. Hierbij verschijnen alle ontvangen voicemail berichten in een lijst. Je kunt dus zelf een bericht kiezen die je wilt beluisteren. Je kunt hem ook bewaren. Nu hoef je dus niet meer perse alle berichten langs.

In Nederland zal dit meteen bij de lancering beschikbaar zijn, maar in België zullen ze nog even moeten wachten. Berichten beluisteren is bij T-Mobile binnen Nederland gratis.

Navigeren met de iPhone 4
Net als de iPhone 3G en 3GS heeft de iPhone 4 GPS. De iPhone kan zeer nauwkeurig bepalen waar je je bevindt, en vanaf je huidige positie op een bepaald moment kun je bijvoorbeeld weer een routebeschrijving aanvragen.

De telefoon maakt echter niet enkel gebruik van GPS, ook van A-GPS (Assisted GPS). De iPhone bepaalt je locatie door middel van GPS, maar gebruikt eveneens wifi (als dat beschikbaar is) en telefoonpalen om je locatie sneller en nauwkeuriger te bepalen. Deze laatste twee middelen zijn tevens op de oude iPhone te gebruiken.

Contactgegevens
Neem contact op
Verstuur
*Verplichte velden