• Lorem ipsum

Refurbished iPhone 8 Plus

Refurbished iPhone 8 Plus van Supernova met keurmerk refurbished en 2 jaar garantie. Van C-Grade (gebruikt), tot A-Grade (als nieuw). Een iPhone 8 Plus is zeer geschikt als je een snelle iPhone met groot scherm wil en een extra lange accuduur.

Geen producten gevonden...

Refurbished iPhone 8 Plus

Informatie Refurbished iPhone 8 Plus:

Introductiejaar: 2017
Capaciteit: 64, 256 GB
Kleuren: goud, zilver, spacegrijs, (PRODUCT)RED
Modelnummer: A1864

Details: het beeldscherm is 5,5 inch groot (diagonaal). De glazen voorzijde is plat met afgeronde randen. De achterzijde is van glas en om het frame zit een band van geanodiseerd aluminium. De zijknop bevindt zich aan de rechterzijde van het apparaat. Het apparaat heeft een geïntegreerde thuisknop met Touch ID. Aan de achterzijde bevinden zich twee 12-MP camera's, een met een groothoeklens en een met een telelens. Aan de achterzijde bevindt zich een Quad-LED True Tone Flash. Aan de rechterzijde bevindt zich een simkaarthouder die plaats biedt aan een '4FF' (fourth form factor) nanosimkaart. Het IMEI-nummer is op de simkaarthouder aangebracht.

Refurbished iPhone 8 Plus uit voorraad snel geleverd

Bestel een op voorraad refurbished iPhone 8 plus voor 22.00 uur en ontvang deze al de volgende werkdag of zaterdag. Eventueel is het ook mogelijk om deze in de winkel (volgende werkdag) te komen bekijken mits deze voorradig is. Als de iPhone naar wens is kan je hem per kopen voor jezelf of deze cadeau geven. In de winkel is het natuurlijk mogelijk om zowel contant als met PIN te betalen.

Ben je op zoek naar een ander refurbished iPhone model? Bekijk onderstaande pagina’s voor ons assortiment refurbished iPhones.  

Refurbished iPhone Xs
Refurbished iPhone Xr
Refurbished iPhone X
Refurbished iPhone 8
Refurbished iPhone 7 Plus
Refurbished iPhone 7
Refurbished iPhone SE
Refurbished iPhone 6s Plus
Refurbished iPhone 6s