Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email

Abonneer
  • Lorem ipsum

Supernova op heezeleende24

26 Sep 2015
door heezeleende24

Supernova is nieuwe winkel in Leende

22 SEPTEMBER 2015 - 08:30

LEENDE - Sinds 1 september zijn Ton van der Heijden (42) en zijn vrouw Astrid (37) bedrijfsleiders van
een nieuwe winkel in Leende. Supernova is gevestigd op de Langstraat 3, hal 10 in Leende en is gespecialiseerd in de verkoop van gebruikte iPads en iPhones en daarnaast alle bijkomende accessoires.

Ton heeft ruim tien jaar (online) antivirus software verkocht in Nederland en merkte dat er vraag was naar gebruikte iPads en iPhones. ''Ik heb al jaren de intentie om dit te gaan doen maar het is er nooit van gekomen. We kopen alle types in en zorgen ervoor dat deze helemaal opgeschoond worden en voorzien van nieuwe software. We willen kwaliteit nastreven en geven dan ook standaard een jaar garantie af op de producten die wij verkopen.''

Via een uitgebreide webshop is er precies te zien welke modellen er op voorraad zijn en wat de prijs is van het artikel. ''In principe als men een artikel vandaag online besteld heeft hij of zij het morgen in huis. Toch bieden wij een extra service en dat is de winkel die we nu geopend hebben. Hier kunnen mensen het product komen bekijken en uiteraard contant of per PIN betalen. Je hoeft dus niet vooruit te betalen indien je dat niet wilt.'' Prijstechnisch is het zeer interessant om hier een toestel te kopen. Als voorbeeld geeft van der Heijden aan dat je de telefoon in combinatie met een abonnement altijd 1,5 tot twee keer betaald. ''Nu koop je een telefoon bij ons en kies je het beste voordeligste belabonnement dat bij je past.''
 

Accessoires
Niet alleen de telefoons en tablets van Apple zijn te verkrijgen bij Supernova maar ook de accessoires nemen een belangrijke plaats in de winkel in. Telefoon hoesjes, kabels, koptelefoons voor kinderen en selfie sticks in talloze kleuren sieren de wanden in de winkel op, maar ook USB sticks, batterijen, lege Dvd’s en draadloze toetsenborden behoren tot het standaard assortiment. Met gerenommeerde merken als Grixx en Philips is kwaliteit en duurzaamheid gegarandeerd voor een betaalbare prijs.

Naast de iPhone en iPad zijn er ook Macbooks te koop bij Supernova om op die manier de klant nog beter van dienst te kunnen zijn. ''Niet alleen de verkoop van producten is bij ons mogelijk maar ook de reparatie en zelfs de inruil van je oude Apple toestel. We vinden het belangrijk dat men de producten kan bekijken in de winkel en dat ze altijd bij ons terecht kunnen. We zijn dan ook zeven dagen per week geopend.''
 

Printservice
Tevens is het mogelijk om bij Supernova je kopieerwerk uit te laten voeren of zelf te komen doen. ''We kunnen hier zeven dagen per week voor de consument of voor verenigingen bepaalde stukken kopiëren, vouwen, en nieten. Ook het insealen van bijvoorbeeld tekeningen van de kinderen, uitnodigingen dupliceren of het maken van informatieboekjes is mogelijk. Het grote voordeel dat wij bieden is dat men het zelf kan komen doen en ook nog het eigen papier mag meenemen'', zegt Astrid. 

Supernova is te vinden op de Langstraat 3 hal 10 in Leende en is zeven dagen per week geopend. Bij de winkel is genoeg gratis parkeergelegenheid aanwezig.


Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur
Zondag van 12.00 uur tot 16.00 uur


Bron: heeze24.nl 

Reacties
M. W.
21 Feb 2016
Hallo Astrid &amp; Ton,<br />
<br />
Heel erg bedankt voor de super-service!<br />
Mijn dochter is heel erg blij met haar verjaardag-Iphone5 en het hoesje. Het is een super-verjaardag geworden!<br />
Perfecte service en levering.<br />
Nogmaals duizend maal bedankt!<br />
<br />
Met vriendelijke groet,<br />
<br />
MW
Stanley
14 Jan 2016
Complimenten voor je zaak Ton! Kwaliteit, service en garantie met persoonlijke benadering zoals een goede onderneming betaamt. Om over de scherpe prijzen nog maar te zwijgen, we zijn erg blij met de iPhone 4S en 5.
Jan Altena
29 Dec 2015
Bedankt voor de super snelle levering en uitstekende kwaliteit van de iPhone 5 S 64 GB.
Laat een reactie achter