Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de laatste updates, nieuws en aanbiedingen via email

Abonneer
  • Lorem ipsum

Reservekopie via iTunes en iCloud

1 Feb 2019
door Ton

Met al die foto’s, video’s, berichten, apps, noem maar op, raakt je opslagcapaciteit van je iPhone snel vol. Met een iTunes en/of iCloud reservekopie van je iPhone kan je ervoor zorgen dat je je gegevens ergens anders kunt opslaan.

Met een iTunes reservekopie bewaar je je gegevens op een Mac of pc. Hoeveel je kunt bewaren is echter afhankelijk van de opslagcapaciteit van je Mac of pc. Met een iCloud reservekopie bewaar je je gegevens in de “cloud”. Tot 5GB data is dit gratis. Verwacht je meer opslagcapaciteit nodig te hebben dan kan je een abonnement (vanaf 50GB) aanschaffen die het beste bij jou past en waarvoor je maandelijks een bedrag betaalt. Betaling kan met een credit card, maar wil je die niet gebruiken of heb je geen credit card dan kan je door een iTunes kaart te kopen tegoed op je iPhone zetten. Het maandelijkse bedrag wordt dan in mindering van je iPhone tegoed gebracht. Zorg er dus voor dat er altijd voldoende tegoed op je telefoon staat. 

En hou je reservekopie up to date (handmatig/automatisch) zodat bij verlies, vervanging of schade je gegevens veilig gesteld zijn. Op je nieuwe iPhone kan je dan via iTunes en iCloud je laatst aangemaakte reservekopie terugzetten. Het instellen van een reservekopie is vrij eenvoudig. Lukt dit om 1 of andere reden niet dan kan je internet afstruinen voor het antwoord, maar sneller is contact opnemen met Supernova of kom gewoon langs. Supernova helpt je graag bij het instellen van een reservekopie op al je Apple smart devices. En ook hoe je bijvoorbeeld met een iTunes kaart tegoed op je iPhone zet en dit kan gebruiken om extra opslagcapaciteit aan te schaffen via iCloud.

De iTunes kaart kan je in de winkel van Supernova kopen. Kortom, bel, mail of wandel even binnen bij Supernova in Heeze voor een iTunes kaart of iTunes tegoed en advies bij het instellen dan wel terugzetten van je reservekopie op je iPhone!

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter